Öne Çıkanlar kosgeb çin Alkın Kalkavan Kara liste Alpay Karadağ Kulp ege ihracatçı birlikleri Mesleki Yeterlilik Belgesi Aranan Meslekler çukurova belediyesi medicana Goggle Hakkari

Kılıçdaroğlu Elmar Brok ve Kati Piri’yle Bir Araya Geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avrupa Parlamentosu Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Elmar Brok ve Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Kati Piri ile CHP  Genel Merkezi’ndeki makamında bir araya geldi. Görüşmede CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz da hazır bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, Kati Piri'nin Türkiye'ye, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sonrası yaşanan gelişmeleri takip etmek ve raporlamak üzere geldiğini belirtti.

Yılmaz, "Piri'nin Sayın Genel Başkanımız ile görüşmesinde KHK’ların işletilmesi, tutuklu gazeteciler, özellikle bölgedeki gelişmeler ele alındı. Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu CHP'nin tutumunu aktardı ayrıca bu konuda Başbakan Binali Yıldırım’a da bazı hassasiyetlerini dile getirdiğini söyledi" ifadesini kullandı.
 
Görüşmede, "OHAL uzar mı?" sorusunun gündeme geldiğini aktaran Yılmaz, "Sayın Kılıçdaroğlu, bizim de OHAL'in  kısa sürede bitirilmesini arzu ettiğimizi belirtti. Ayrıca Genel Başkanımız, bütün büyükelçiliklere gönderdiğimiz partimizin tutumuyla ilgili bir belgeyi de kendisine sundu'' dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.