Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd tesk adana yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Kılıçdaroğlu: Er Meydanının Tespitini Sana Bırakıyorum

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sevgili Erdoğan sana çok açık ve net bir çağrı yapıyorum. Sen er meydanına gelmezsin diyorsun bana. Er meydanının tespitini sana bırakıyorum. Er meydanını tespit et, gelmeyen şerefsizdir” dedi.

Partisinin TBMM Grubu’nda konuşan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, özetle şunları söyledi:

“Erdoğan son olarak bir şey daha söyledi. Diyor ki ‘Bay Kemal sen er meydanına gelmezsin’. Çok şükür, nihayet böyle bir davet geldi. Sevgili Erdoğan sana çok açık ve net bir çağrı yapıyorum. Sen er meydanına gelmezsin diyorsun bana. Er meydanının tespitini sana bırakıyorum. Er meydanını tespit et. Gelmeyen şerefsizdir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.