Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan erdoğan Hakkari HAVA HAREKATI operasyon başbakan binali yıldırım kızılay ekonomi haberleri

Kılıçdaroğlu: Kafasına Taş Düşse Benden Bilecek

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, ''hem Cumhurbaşkanı'na kalkıp 'kalpazan' diyecek, her türlü hakareti edecek, hem de gelip elinin sıkılmasını bekleyecek. Böyle bir şey olabilir mi?'' açıklamasına twitter üzerinden cevap verdi.

''Cumhurbaşkanı'nın kafasına taş düşse benden bilecek. Gazetecilere, kendisini kalpazanlıkla suçladığımı söyleyip, alınganlık göstermiş.'' paylaşımını yapan Kılıçdaroğlu, kalpazanlık iddiasını meclise başbakan olduğu dönemde Erdoğan'ın bizzat kendisinin taşıdığını ifade ettiği diğer paylaşımda ise,

''Oysa ki, kalpazanlık iddiasını Meclis'e taşıyan bizzat kendisi, iddianın sahibi de Adalet Bakanlığı'dır!'' paylaşımını yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.