Öne Çıkanlar kılıçdaroğlu palandöken esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan babacan Çukurova Demirspor Kulübü Başkanı Kamil Aslan Arap 13 Aralık 2023 Çarşamba Gündemi Çin Borsalarında İşlem Gören İnovasyon Şirketi Sayısı Çinli Bilim İnsanları Çinde kullanımda olan 5G baz istasyonu sayısı

Kılıçdaroğlu: "Kararı Tek Başına Süleyman Soylu'nun Alacağına İnanmıyorum”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu"Kararı tek başına Süleyman Soylu'nun alacağına inanmıyorum. Tıpkı Sağlık Bakanının da tek başına karar alamadığı gibi... Erdoğan’ı kurtarmak için Süleyman Soylu’nun istifa etmesini anlayışla karşılıyorum.” dedi. 

Kılıçdaroğlu, Habertürk canlı yayınında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, “Kararı tek başına Süleyman Soylu'nun alacağına inanmıyorum. Sağlık Bakanının da tek başına karar alamadığı gibi... Sokağa çıkma kararına ilişkin pek çok çevreden öneri geldi. ama o önerilerin hiç birisi uygulanmadı sonunda cumartesi pazara dek geldi, geç saatte açıklandı. Bütün karar memanizmalarının oluşmasında nihai söz sahibi olan sayın Erdoğan'dır. Sayın Erdoğan’ı kurtarmak için Süleyman Soylu’nun istifa etmesini anlayışla karşılıyorum.” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.