Kılıçdaroğlu: "Kaşıkcı Cinayetiyle İlgili Erdoğan'a İki Soru Sordum Hala Cevap Yok!"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Kaşıkcı Cinayetiyle ilgili Erdoğan'a iki soru sordum hala cevap yok! Ama sormaya devam edeceğim…" dedi.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya platformu Twitter üzerinden paylaşımda bulundu. "Erdoğan’a iki soru sordum hala cevap yok! Ama sormaya devam edeceğim...  diyen Kılıçdaroğlu, birinci sorusunda 2 Ekim günü iki ayrı uçakla İstanbul’a gelen, geldikleri gün Cemal Kaşıkçı’yı Başkonsolosluk binasında katleden ve aynı günün gecesinde Türkiye’den ayrılan 15 kişi neden sorgulanmadı?
Üstelik bunların hiçbir diplomatik dokunulmazlığı yoktu ve cinayete ait ses kayıtları da senin elindeydi… derken, İkinci sorusunda, Cinayetin en önemli isimlerinden Suudi Arabistan Başkonsolosu El Uteybi’nin 16 Ekim günü Türkiye’den ayrılmasına neden izin verdin?  Bu iki sorunun cevaplarını sadece ben değil Ak Partili kardeşlerim de merak ediyor…" dedi.

Anahtar Kelimeler:
KılıçdaroğluErdoğan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.