Kılıçdaroğlu Merasim'e Karanfil Bıraktı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Türkiye’nin en temel sorunu Türkiye’nin iyi yönetilmemesidir. Türkiye maalesef iyi yönetilmiyor, bir taraflara savruluyor. Hükümete açık çağrıda bulunuyorum; ülkeyi ya adam gibi yönetin veya sorumluluğu alıp, istifanızı verin” dedi.

Ankara’da terör saldırısının meydana geldiği Merasim Sokak’a karanfil bıraktı. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyen Kılıçdaroğlu gazetecilere de açıklamalarda bulundu. Bu tür saldırıların son bulmasını isteyen CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “En büyük arzum bunun son olması. Bu tür acıları Türkiye, bu tür acıları insanımız hak etmiyor. Bu ülkede hepimiz huzur ve barış içinde yaşamak istiyoruz. Her zaman vurguladım, yine vurguluyorum ve söylemeye de devam edeceğim; Türkiye’nin en temel sorunu Türkiye’nin iyi yönetilmemesidir. Türkiye maalesef iyi yönetilmiyor, bir taraflara savruluyor. Hükümete açık çağrıda bulunuyorum; ülkeyi ya adam gibi yönetin veya sorumluluğu alıp, istifanızı verin. Bu kadar açık ve net söylüyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.