Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd tesk adana yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Kılıçdaroğlu'ndan Bircan Ailesine Taziye Ziyareti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tedavi gördüğü İbni Sina Hastanesinde hayatını kaybeden Edirne Milletvekili Erdin Bircan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Kılıçdaroğlu, Bircan'ın eşi Bahriye Bircan'a başsağlığı diledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Bugün bizim acı bir günümüz. Uzun süredir tedavi görüyordu Erdin Bey. Doktorlar ellerinden gelen bütün çabaları gösterdiler. Aile büyük bir umutla bekliyordu ama sonunda hak tecelli etti ve kendisi vefat etti. Allah rahmet eylesin. 'Başımız sağolsun' diyorum bütün arkadaşlara, dostlara" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.