Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan kuşadası HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari atatürk yapı kredi operasyon

Kılıçdaroğlu: Ne Arkamdan Dedikodu Yapıp Duruyorsun Mahallenin Dedikoducusu Gibi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Türkiye’nin gereksiz polemiklere ihtiyacı yok. Horoz kavgası yapmıyoruz biz burada, horoz dövüşü yapmıyoruz. Söyleyecek lafın varsa bütün televizyon kanalları senin emrinde. Çıkarsın karşıma. Ne arkamdan dedikodu yapıp duruyorsun, mahallenin dedikoducusu gibi, çıkarsın karşıma. Korkma ben adam yemem” dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “Sevgili Erdoğan, gözünü sevdiğim Erdoğan, benden niye korkuyorsun arkadaş, ben korkulacak adam değilim. İki elim var, sen daha uzun boylusun, üstelik sen kendini dünya lideri olarak tanımlıyorsun, gel karşıma kardeşim, bana söyleyeceğini adam gibi karşıma çık yüzüme söyle yüzüme” dedi.

CHP Genel Başkanı, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada partisinin yeni seçilen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarına değinerek, şöyle dedi:

“Herkes şunu çok iyi bilmeli. Hangi görüşten olursa olsun her arkadaşım şunu çok iyi bilmeli. Yeri gelir CHP eleştirilir, yeri gelir CHP övülür, yeri gelir CHP için her şey söylenir, güzel kötü ama herkesin şunu rahatlıkla söylemesi gerekir, iyi ki varsın CHP. Çünkü CHP demek cumhuriyet demek, CHP demek demokrasi demektir, CHP demek mazlumun yanında zalimin karşısında olmak demektir.

Gözünü Sevdiğim Erdoğan Benden Niye Korkuyorsun Arkadaş”

Bugün daha önceki saatlerde konuşan Genel Başkan bizim İstanbul İl Başkanımız ile ilgili bir sürü laflar etmiş. Korksun veya korkmasın İstanbul İl Başkanımız onun cevabını verecek, bugün onun cevabını verecek.

Benimle ilgili bir şeyler söylemiş. Sevgili Erdoğan, gözünü sevdiğim Erdoğan, benden niye korkuyorsun arkadaş, ben korkulacak adam değilim. İki elim var, sen daha uzun boylusun, üstelik sen kendini dünya lideri olarak tanımlıyorsun, gel karşıma kardeşim, bana söyleyeceğini adam gibi karşıma çık yüzüme söyle yüzüme.

“Horoz Kavgası Yapmıyoruz”

Türkiye’nin gereksiz polemiklere ihtiyacı yok. Horoz kavgası yapmıyoruz biz burada, horoz dövüşü yapmıyoruz. Söyleyecek lafın varsa bütün televizyon kanalları senin emrinde, bütün gazeteciler senin emrinde çık karşıma kardeşim, ne arkamdan dedikodu yapıp duruyorsun, mahallenin dedikoducusu gibi, çıkarsın karşıma. Dünyadan korkmam diyor. Bay Kemal’in dediğinden korkuyor, korkma, korkma Sevgili Erdoğan korkma, gelirken doktorunu da yanına al, başkalarını da yanına al, uzmanlarını yanına al, politikacılarını yanına al, kimi alırsan al, vallahi tek başıma çıkacağım, billahi tek başıma çıkacağım, biraz cesur ol.

“Korkma Ben Adam Yemem”

Korkma ben adam yemem, korkma. Hatta sana yarım saat versinler bana 10 dakika yeter. Kim haklı kim haksız milletin önünde hesaplaşalım. Çıkacaksın, arkadan dedikodu yapmayacaksın. Dedikoduyla memleket mi yönetilir? Ne derlerse desinler, az önce söylediğim gibi bu millet şunu söylemeli iyi ki varsın CHP.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.