Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Melatonin hormonu Mangal Cansu İvecen Kuru Gürültü Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Entube hasta sayısı Medikal Aile Terapisi nedir Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank

Kılıçdaroğlu: Sayın Erdoğan Gereğini Yapıyorum ve Onları Kutluyorum

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Uçakta gelirken gazetecilere ‘şimdi sıra CHP’li belediyelere geldi, Kılıçdaroğlu da gereğini yapsın’ diyor. Sayın Erdoğan ben gereğini yapıyorum bütün belediye başkanlarım başarılı, güzel hizmetler yapıyorlar, gereğini yapıyorum ve onları kutluyorum” dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Edirne Belediyesi Toplu Açılış Töreni’nde konuştu. Kılıçdaroğlu, AK Partili belediyelerdeki istifa kararlarına değinerek, şunları kaydetti:

“Onlar şimdi belediye başkanlarıyla ilgili bir karar aldılar. Dediler ki ‘Ya istifa edeceksin ya da biz gereğini yapacağız’. Diyor ki belediye başkanı ‘Kabahatim yok, kusurum yok, hatam yok niye istifa edeyim’. Edeceksin, ailesi bile tehdit edildi edeceksin, etmezsen seni hapse atacağız seni tutuklayacağız. Sadece sen değil aileni de cezalandıracağız ve belediye başkanları istifa ettiler. Bu tehditti yapan zat uçakta gelirken gazetecilere ‘Şimdi sıra CHP’li belediyelere geldi, Kılıçdaroğlu da gereğini yapsın’ diyor. Sayın Erdoğan ben gereğini yapıyorum bütün belediye başkanlarım başarılı, güzel hizmetler yapıyorlar, gereğini yapıyorum ve onları kutluyorum.”

Kılıçdaroğlu’ndan Belediye Başkanlarına İki İstek

Belediye Başkanlarından iki şey istediğini belirten Kılıçdaroğlu, “Bir, bütçenizin denetimini halka açın, her kuruşun hesabını millete verin. Her kuruşun hesabını millete verirseniz hiçbir sorununuz olmaz. İki, size oy versin vermesin bütün vatandaşlara eşit hizmet götürün. Bu mahalle bize oy vermedi onu cezalandıralım, bu köy bize oy vermedi onu cezalandıralım bu doğru değildir bu ayrımcılıktır, bu bölücülüktür. Hatta oraya daha fazla hizmet götürür o insanların gönlünü kazanmak için” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.