Öne Çıkanlar İyi Parti kosgeb çin  Harp ve Vazife Malullerine Yapılacak 2021 Yılı Ek Ödemeleri BGMP 2021 FIVB Kadınlar Kulüpler Dünya Şampiyonası 2021 Türkiye Karting Şampiyonası Emirates NBD Bank PJSC 1 Haziran 2021 tarihine kadar Ankarada uygulanacak koronavirüs önlemleri Alkın Kalkavan 20202021 Sezonu Süper Lig 9. Hafta karşılaşmalarının hakemleri belli oldu. Kara liste

Kılıçdaroğlu: Sevgili Recep Bey Kemal’in Takımı Zaten Afrin’de

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a “Sevgili Recep Bey, Kemal’in takımı zaten Afrin’de. O takımın adı Mustafa Kemal’in ordusu. Onu kendi ordusu gibi görüyor. O ordu senin ordun değil, bu milletin ordusudur o. Efendim neymiş ‘Kemal’in takımı hariç’, benim oğlum asker. Benim oğlum askerlikten kaçmadı. Benim oğlum çürük raporu almadı” sözleriyle yanıt verdi.

Partisinin grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, özetle şunları söyledi:

“Diyor ki esnaf ziyaretinden sonra ‘bu Kemal’in takımı bir yana geri kalan herkesi Afrin’e götüreceğiz’ diye. Sevgili Recep Bey, Kemal’in takımı zaten Afrin’de. O takımın adı Mustafa Kemal’in ordusu. Sen hala farkında değil misin. Onu kendi ordusu gibi görüyor. O ordu senin ordun değil, bu milletin ordusudur o.

“Benim Oğlum Askerlikten Kaçmadı”

Efendim neymiş ‘Kemal’in takımı hariç’, benim oğlum asker. Benim oğlum askerlikten kaçmadı. Benim oğlum çürük raporu almadı. Benim oğlum bedelini ödemedi, benim oğlum fakirin, fukaranın, garibanın çocuğu nasıl askere gittiyse öyle askere gitti.

“Sen Benim Ayarım Değilsin”

Şimdi ben sana soruyorum, senin çocukların ne oldu? Takımının, hanedanın çocukları ne oldu? Garibin, gurebanın, şehidin üstünden edebiyat yaparsın, köşeyi dönünce de kaçarsın. Aile boyu kaçarsın. Bir daha söylüyorum. Sen benim ayarım değilsin. Arkamdan laf söyleme, söyleyeceksen adam gibi gelir karşıma söylersin.

“Senin Boyun Yetmez Buna Recep Bey”

Çocuklarını askerden kaçıran adam efendim milliymiş, ne milliği ya, gayri milli bir adam millilik edebiyatı yapıyor. Vallahi de billahi de gayri milli. Çocuğunu askere göndermeyeceksin, kendi topraklarından kaçacaksın, Yunanistan Ege Adalarını işgal etmiş ses çıkarmayacaksın, oturacaksın sadece ve sadece Kılıçdaroğlu’yla uğraşacaksın, senin boyun yetmez buna Recep Bey.

Ordunun genleriyle oynandı. Komutanları istifa ettirdiler. Ordunun moralini bozdular. İki, milli eğitimle oynadılar. Milli eğitimin tamamını FETÖ’ye teslim ettiler. Milli eğitimi FETÖ’ye teslim eden şerefsizler kimlerdir?

“Alınacak Olan Her Kararı Sonuna Kadar Destekleyeceğiz”

ABD’nin PYD terör örgütüne silah vermesi asla ve asla kabul edilemez. Eğer bizimle müttefiklik ilişkilerimizi sürdürecekseniz hiç kimsenin terör örgütlerine şu veya bu şekilde destek vermesini kabul etmiyoruz. Bu konuda alınacak olan her kararı sonuna kadar destekleyeceğiz, her kararı.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.