Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener

Kılıçdaroğlu Taburcu Oldu

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğunu ve taburcu edildiğini belirtti.

Kılıçdaroğlu’nun Ankara Acıbadem Hastanesi’nde idrar yolları problemine bağlı olarak operasyon geçirmesine ilişkin Parti Sözcüsü Tezcan, hastanenin önünde gazetecilere bilgi verdi.

Kılıçdaroğlu’nun sağlık durumunun gayet iyi olduğunu belirten Tezcan, “Şu anda taburcu oldu, evinde istirahat edecek. Herhangi bir korkacak, kaygı duyacak durum yok, çok mutluyuz kendisiyle de görüştüm. Bundan sonra hızla çalışmalarına başlayacak” ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu’nun kaç gün dinleneceği sorusu üzerine Tezcan, “Kısa bir süre hekimlerin öngöreceği ve kontrol altında çok uzun sürmeyeceğini biliyoruz. Çok kısa zamanda sağlığına kavuşacak. Eminim Salı günü kürsüde göreceksiniz Sayın Genel Başkanımızı” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.