Öne Çıkanlar Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı bugünün gündemi gündem özeti cumhurbaşkanı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Kılıçdaroğlu: “Terörü Bir Kez Daha Lanetliyorum”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 10 Aralık 2016'da İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen hain terör saldırısının yıldönümünde terörü bir kez daha lanetledi. 

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, 10 Aralık 2016'da İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen hain terör saldırısının yıldönümü dolayısıyla anma mesajı yayımladı. 

CHP Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Twitter'da paylaştığı mesajda, "#10Aralık2016’da İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen hain terör saldırısının yıldönümünde, hayatını kaybeden polis ve sivil şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, terörü bir kez daha lanetliyorum." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.