Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen meclis

Kılıçdaroğlu: Terörün Ekmeğine Hiç Kimse Yağ Sürmemeli

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kayseri’deki bombalı saldırıya ilişkin, “Terör konusunda millet olarak dik ve onurlu durursak, teröre boyun eğmezsek, terörü hep birlikte lanetler, hep birlikte karşı durursak bu olayı aşarız” açıklamasını yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi ve TBMM Grubu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Parti Genel Merkezi'nde basına kapalı olarak toplandı. Toplantı öncesinde konuşan Kılıçdaroğlu, “Teröristler amaçlarına ulaşmak için karışıklık yaratmak isterler, toplumu biri birine düşman etmek isterler. Bu oyuna hiç kimse gelmemeli. Terörün ekmeğine hiç kimse yağ sürmemeli. Hep birlikte teröre karşı mücadele edeceğiz” dedi.

Kılıçdaroğlu, Kayseri Valisini, Başbakanı ve Genelkurmay Başkanını aradığını, olay hakkında bilgi almaya çalıştığını dile getirdi. Chp Lideri, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Terör konusunda millet olarak dik ve onurlu durursak, teröre boyun eğmezsek, terörü hep birlikte lanetler, hep birlikte karşı durursak bu olayı aşarız.”

“Terörün Ekmeğine Hiç Kimse Yağ Sürmemeli”
Teröristlerin amaçlarına ulaşmak için toplumda yılgınlık yaratmak istediklerini ifade eden Kılıçdaroğlu, “Toplumu birbirine düşman etmek isterler. Bu oyuna hiç kimse gelmemeli. Bu oyuna hiç kimse gelmemeli. Terörün ekmeğine hiç kimse yağ sürmemeli. Hepimiz dik hepimiz onurlu hepimiz vakur bir davranış sergilemek zorundayız” diye konuştu.

“Hep Birlikte Teröre Karşı Mücadele Edeceğiz”
Güvenlik güçlerine sıkılan her kurşunun millete sıkılmış bir kurşun olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, “Yapılan her eylem millete karşı yapılmış bir eylemdir. O nedenle toplum olarak millet olarak vatandaşlar olarak hep birlikte teröre karşı mücadele edeceğiz” dedi. Kılıçdaroğlu, yaralılara acil şifalar dileyerek, Türkiye’nin bir daha bu tür olaylarla karşı karşıya gelmemesi temennisinde bulundu.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.