Öne Çıkanlar kosgeb çin Alkın Kalkavan Kulp çukurova belediyesi medicana Goggle fransa pkk Katoliklerin Ruhani Lideri Papa Fransuva 1 Nisan 2024 Gündem Özeti Opr. Dr. Şehvar Nefesoğlu

Kılıçdaroğlu: Umarım Yarın Güzel Bir Türkiye’ye Uyanmış Olacağız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bu süreci büyük bir sabırla, büyük bir imtinaıyla sonlandırabilirsek güzel şeyler olacak Türkiye’de. Yürekten inanıyorum. Biz umarım yarın güzel bir Türkiye’ye uyanmış olacağız” dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu parti genel merkezinde yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı ve 27’nci Dönem Milletvekili seçiminde görev alan sandık görevlilerine seslendi. “Islak imzalı tutanaklar tutuluncaya kadar ve birer örneği sizler tarafından alınıncaya kadar sandıkları terk etmeyiniz” diyen Kılıçdaroğlu, sandıklarda görevli kamu çalışanları içinse “Siz devlet memurusunuz, bir siyasal partinin bir memuru değilsiniz” ifadesini kullandı.

"KAMU GÖREVLİLERİNE UYARI"

Kamu görevlilerinin Devlet Memurları Kanunu’na tabi olduğunu hatırlatan Kılıçdaroğlu, “Dolayısıyla devlet memuru olarak tarafsız olmanız gerekiyor. Oy sayım işlemlerinin çok açık ve net herkesin gözünün önünde yapılması gerekiyor. Bu çerçevede bütün yurttaşlarıma şunu söyleyebilirim. Bu süreci büyük bir sabırla, büyük bir imtinaıyla sonlandırabilirsek güzel şeyler olacak Türkiye’de. Yürekten inanıyorum. Biz umarım yarın güzel bir Türkiye’ye uyanmış olacağız” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.