Öne Çıkanlar Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Koronavirüs terörist chp Covid19 AİLE kılıçdaroğlu pkk galatasaray rusya abd tesk genel başkanı bendevi palandöken

Kılıçdaroğlu Yeni PM VE YDK Üyeleriyle Anıtkabir’i Ziyaret Etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 36. Olağan Kurultayı’nda seçilen Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyeleriyle Anıtkabir’i ziyaret etti.

36. Olağan Kurultayı’nda seçilen yeni PM ve YDK üyeleri, Kılıçdaroğlu başkanlığında Anıtkabir’i ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı, ardından saygı duruşunda bulunuldu. Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayan Kılıçdaroğlu, şöyle yazdı:

“Sayın Genel Başkanım, Aziz Atatürk, CHP’nin 36. Olağan Kurultayı’nda seçilen yeni Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleriyle huzurunuzdayız. Partimiz ilk kurultayı kabul ettiğimiz Sivas Kongresi’nden günümüze fikirlerin yolumuzu aydınlatıyor, demokrasi mücadelemize güç ve cesaret veriyor. Devrimlerin savunucusu olarak bizler, ülkemize tam demokrasiyi, eksiksiz bir adaleti ve tüm vatandaşlarımızı kuşatan huzuru hakim kılmakta kararlıyız. Bu duygularla Türkiye Cumhuriyeti ile birlikte iki büyük eserinden biri olarak nitelendirdiğin Cumhuriyet Halk Partisi’nin 36. Olağan Kurultayı’nda delegelerimizin özgür iradesi ile seçilmiş yeni yönetim kadroları olarak bizler, aziz hatıran önünde saygı ile eğiliyoruz.”

CHP heyeti, daha sonra 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün kabrini ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, kabre çelenk bırakırken, saygı duruşunda bulunuldu.

PM İlk Toplantısını Yapıyor

Anıtkabir’i ziyarete gelen vatandaşlarla fotoğraf da çektiren Kılıçdaroğlu, daha sonra PM toplantısına başkanlık etmek üzere genel merkeze geçti. Kurultayın ardından CHP PM ilk toplantısını bugün gerçekleştiriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.