Kılıçdaroğlu, Yeni Yasama Yılı Resepsiyonuna Katıldı

TBMM 26. Dönem 2. Yasama yılı resepsiyonu yapılıyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Tören Salonunda düzenlenen resepsiyona katılmasından kısa bir süre sonra ayrıldı.

TBMM 26. Dönem 2. Yasama yılı resepsiyonu, TBMM Tören Salonunda saat 19.00’da başladı. TBMM Başkanı İsmail Kahraman, konuklarını tek tek karşılıyor. CHP lideri Kılıçdaroğlu resepsiyona katılmasının ardından kısa bir süre sonra salondan ayrıldı. 
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 26. Dönem 2. Yasama Yılı Açılış Resepsiyonu’ndan ayrılırken, “Kimse katılmadı diyemez. Katıldım. Gayet de güzel geçti” dedi. 26. Dönem 2. Yasama Yılı Açılış Resepsiyonu TBMM Tören Salonu’nda yapıldı. Kılıçdaroğlu, resepsiyonda kısa bir süre kaldı.
CHP Genel Başkanı, resepsiyondan ayrılırken basın mensuplarına, “Hoşçakalın… Kimse katılmadı diyemez. Katıldım. Gayet de güzel geçti” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.