Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan galataport uyuşturucu seçim Çelebi Havacılık Çelebi Hava Servisi Genel Müdürü Osman Yılmaz Ford Otosan CFOsu Gül Ertuğ Çankırı mitingi 4 Mart 2024 Pazartesi Gündem Özeti Sıkıntı Dünya Çalışan Gazeteciler Günü

Kılıçdaroğlu’ndan Şehit Piyade Uzman Onbaşı Bekir Gündeş İçin Başsağlığı Mesajı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Siirt'in Pervari ilçesinde keşif ve gözetleme faaliyeti esnasında mayına basarak şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Bekir Gündeş'e Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diledi.

Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; " Siirt'in Pervari ilçesinde keşif ve gözetleme faaliyeti esnasında mayına basarak şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Bekir Gündeş'e Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun!" ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.