Öne Çıkanlar deprem HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen meclis Hakurk Aleyna Tilki Yıldız Tilbe

Kongrede Oylamaya Geçildi: Erdoğan Oyunu Kullandı

AK Parti kongresinde oylamaya geçildi. AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, oyunu kullanmasının ardından “Yolunuz, yolumuz açık olsun” dedi.

AK Parti’nin 6’ncı Olağan Büyük Kongresi, Ankara Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştiriliyor. Genel Başkanlık, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu, Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu ve Siyasi Erdem ve Etik Kurulu adayları tek liste ile delege karşısına çıktı. AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın hitabının, faaliyet raporlarının ve tüzük değişikliklerinin okunmasının ardından oylamaya geçildi. Erdoğan ise oyunu saat 15.00’te kullandı. Erdoğan, oyunu kullanmasının ardından kürsüye çıkıp, “Yolunuz, yolumuz açık olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun” diyerek salondan ayrıldı. 

Anahtar Kelimeler:
Akp
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.