Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp haberleri tüik erdoğan gürcistan ORDU tamer hassan filmleri çin izmir büyükşehir belediyesi izmir David Dastmalchian rusya

“Korkak Hainler Anasından Doğduklarına Pişman Edilmeli”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “15 yaşındaki Eren’e silah doğrultan ve de emperyalizmin emellerine zincirlenmiş korkak hainler anasından doğduklarına mutlaka pişman edilmelidirler” dedi.

Bahçeli yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye’nin zorlu, yıpratıcı, sosyal ve ekonomik maliyeti oldukça ağır terörle mücadele sürecinin tüm boyutlarını kıyasıya yaşadığını belirtti. “Terörizm bugün vatanın her köşesine sıçramış durumdadır. Zalim ve hayasız pusu her yerdedir” diyen Bahçeli, son olarak Trabzon Maçka’da gerçekleşen terör saldırısının her yönüyle ibret verici olduğunu ifade etti.

Bahçeli, “Hainler bir astsubayımızı şehit etmekle kalmamışlar, henüz 15 yaşında bulunan Eren Bülbül evladımızı hayattan koparmışlardır. Çanakkale’de emperyalizme meydan okuyan 15’lilerin bu zamandaki adı olan Eren Bülbül’ün kahramanca ve 80 milyona mal olan onurluca mücadelesi asla hatırdan çıkmayacaktır” dedi.

“Artık Bahane Kalmamıştır”

Terör örgütü PKK’nın bebek ve çocuk katili olduğunun bir kez daha belgelendiğini kaydeden Bahçeli, şöyle devam etti:

“Unutulmamalıdır ki Eren’in dökülen kanı, Mehmetlerimizin gök kubbede çınlayan yiğitlikleri namert ve aşağılık teröristleri eninde sonunda boğacaktır. Bir Eren’in tüm terör örgütlerine meydan okuyan bir şeref numunesi, cesaret nişanesi olduğunu herkes görecek ve öğrenecektir.
Artık bahane kalmamıştır. Vatan evlatlarını şehit eden katiller, elebaşları saklandıkları mağara inlerinden, girdikleri karanlık deliklerden çıkarılarak ya adalete teslim ya da bu mümkün olmuyorsa tenkil edilmelidirler.
Türk devleti muhtemel yeni saldırıları beklemek yerine aktif bir şekilde, ön alarak hainleri kaynağında temizlemelidir. Bir gece Kandil’de görünmenin, bir sabah sınır ötesindeki diğer husumet yuvalarının başına ateş topu gibi düşmenin vakti gelmiştir.
15 yaşındaki Eren’e silah doğrultan ve de emperyalizmin emellerine zincirlenmiş korkak hainler anasından doğduklarına mutlaka pişman edilmelidirler.”

MHP Terörizmle Mücadelede Hükümetle Beraberdir”

Bahçeli, Türkiye’nin beka mücadelesi verirken, siyasi polemik yaratmak isteyen, siyasette kavga ve kutuplaşma arayışında olan kim varsa art niyetli olduklarını ve dikkatle izlenmesi gerektiklerini belirtirken, “Gazete köşelerinde, televizyon ekranlarında veya sosyal medya bataklığında iktidar partisi ile MHP arasında gerilim üretmeye, nifak saçmaya çabalayanlar bugünkü nazik dönemde kriptocu damarın son tortularıdır. MHP terörizmle, iç ve dış mihraklara karşı verilen samimi mücadelede devletiyle ve seçilmiş meşru hükümetle beraberdir” dedi.

Kılçdaroğlu’na Tepki

Açıklamasında isim vermeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu da hedef alan Bahçeli, “Bununla birlikte Türkiye’de can ve mal güvenliğinin olmadığını söyleyip yabancı ülkelere muhbirlik yapanların kimlere hizmet ettikleri, kendilerini ne hallere düşürdükleri açık ve ortadadır. Siyasi kehanet ve spekülasyonlarla mesafe almaya, çalı dibi yoklamaya, sorun ve kriz çıkarmaya uğraşanlar dün olduğu gibi bugün de çuvallayacaklardır” ifadelerini kullandı.

“İyi ki Varsın Eren”

Bahçeli, “Şehitlere olan vefa borcumuzu ödenmek zorundayız. Ecdadımıza karşı manevi sorumluluğumuzu yerine getirmek mecburiyetindeyiz. Bunları yaparken de dağılarak değil birleşerek, ayrı düşerek değil milli hedeflerde buluşarak, hepsinden mühimi temel ilke ve ülkülerde uzlaşarak sonuca ulaşacağımızı herkes iyi bilmelidir. Son olarak diyor ve haykırıyorum ki, ‘İyi ki varsın Eren’. Ve de her zaman tüm şehitlerimiz gibi kalbimizde yaşayacaksın” dedi. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.