Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ClinicExpert Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech Mangal

Kurultayda Kılıçdaroğlu Bin 85 İmza İle Genel Başkan Adayı Oldu, İki İsim Yarışacak

CHP’nin 36. Olağan Kurultayında Kemal Kılıçdaroğlu’nun bin 85 delegenin imzası ile genel başkanlığa aday olduğu belirtildi.

CHP’nin 36. Olağan Kurultayı Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştiriliyor. Kurultayda, mevcut Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun bin 85 delegenin imzası ile genel başkanlığa aday olduğu belirtildi. Kurultayda Kılıçdaroğlu ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce olmak üzere iki isim genel başkanlık için yarışacak.

CHP kurultayında genel başkanlığa aday olabilmek için bin 266 delegenin yüzde 10’unun imzasıyla Divan Başkanlığına başvurulması gerekiyor. Daha önce aday adaylıklarını açıklayan eski İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal ve eski YARSAV Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu’nun ise yeterli imzaya ulaşamadıkları için aday olamadıkları kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.