Öne Çıkanlar azerbaycan diyarbakır Ayyuka Kent eNBE akbank türkiye istanbul çin 17 Mart 2024 Pazar Gündemi CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti

Kuşadası'nda CHP 'ye Rekor Katılım 2 Saat İçinde 1384 Kişi Üye Oldu

CHP Kuşadası İlçe Örgütü’nün yoğun başvuru nedeni ile aynı güne topladığı üye katılım etkinliği Kuşadası Belediye Düğün Salonunda yapıldı. Yoğun katılım nedeni ile izdiham yaşanan etkinlikte 2 saat içinde 1384 kişi üye oldu. Yaşanan etkinliğin açılış konuşmasını yapan CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, “Mart’ın sonu bahar. Görüyoruz ki bahar Kuşadası’na, CHP’ ye erken gelmiş. Ne mutlu bizlere. Cumhuriyet’in yarınlarına sahip çıkmak için bende varım diyen sizlere teşekkür ediyorum.” dedi. 

CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek sözü Belediye Başkan Adayı Ömer Günel’e bıraktı. 


CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, “Bugün burada sadece bir partiye üye olmuyorsunuz. Güçlü bir Kuşadası, güzel bir gelecek idealini bizlerle paylaşıyorsunuz. İş, aş, emeğin adil paylaşılmasına olan isteğin bir parçası oluyorsunuz. Merkezine insanı alan halkın belediyesini kuracak olan bir ekibe katılıyorsunuz. Sevgili genç kardeşlerim; bugün burada Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’e hizmet vermek için bulunuyorsunuz. Cumhuriyet düşmanlarına bizde varız demek için buradasınız. Dün vatan için canını verenlerin torunlarıyız biz. Emanetin ne olduğunu bilenleriz. Ana, bacı, eş olan kadın kardeşlerim; siz toplumun gerçek gücüsünüz. İşte emek veren, evde eş olan, sokakta mücadele edensiniz. Bugün buradasınız çünkü sizler Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye’sinin gerçek önderlerisiniz.” dedi.


BANA ÇÖMEZ DİYENLER 31 MART’TA HAYATLARININ DERSİNİ ALACAK
Sözleri sık sık alkışlar ile kesilen Ömer Günel, “Benim tek emelim Kuşadası’na ve cumhuriyete hizmet etmek. Güçlü bir Kuşadası yaratmak demek cumhuriyete de hizmet etmek demek. Ben emeğin ta kendisiyim. Ben Cumhuriyet Halk Partisi neferiyim. Ben Kuşadası’nın hizmetkârıyım. Siyaseti karalama, iftira ve ihanet ile yapanlara birkaç sözüm olacak. Başaramayacaksınız! Güneşi balçıkla sıvayamayacaksınız! Bana ‘ÇÖMEZ’ diyenlere ‘FETÖ’ bağlantısı tescilli olup ta siyaset sahnesinde boy gösterenlere de birkaç sözüm var. Ben sizin gibi yalanın ustası değilim. Ben sizin gibi ihanetin de ustası değilim. Ben sizin gibi iftiranın da ustası değilim. Ben emeğin, çok çalışmanın ne demek olduğunu bilirim. Onun ustası olmak için çok çalışıyorum ve daha çok çalışacağım. Bana çömez diyenler 31 Mart’ta hayatlarının derslerini alacaklar.” diyerek konuşmasını bitirdi.

 

Anahtar Kelimeler:
Kuşadası Belediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.