Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istatistik kurumu gündem özeti çin beşiktaş abd Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tesk genel başkanı bendevi palandöken recep tayyip erdoğan

“Madem Ekonomi Coşuyor, Emeklilerimiz, Esnafımız, İşçimiz, Memurumuz, Çiftçimiz Neden Coşamıyor?”

CHP İstanbul Milletvekili Didem Engin, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmasında ekonomide son günlerde iyice hissedilen kaos ortamına değinerek "Türkiye büyük bir ekonomik kaosun içinde olsa da, TL her geçen gün değer kaybetse de, yarın sabah doların euronun kaç lira olacağı bilinmese de, AKP Genel Başkanı her gün, her saat televizyonlarda ekonominin coştukça coştuğunu anlata anlata bitiremiyor. Vatandaşlarımız kendi çalıp kendi oynayan AKP'ye elbet sandıkta gereken yanıtı verecektir" dedi.

AKP'NİN BÜYÜK BAŞARISI: "1 TL'LİK TUVALET ÜCRETİ!"
"Biliyorsunuz tuvalet ücreti AKP iktidarında 1.000.000 liradan 1 TL’ye indi. AKP Genel Başkanı da bu büyük başarıya konuşmalarında sık sık yer veriyor" Didem Engin, "Milyarlık maaşlar da bu arada birden sönüverdi, örneğin 2 milyar lira maaş alan 2.000 TL maaşa kaldı ama olsun, önemli olan tuvalet ücreti" dedi.

"TL HER GEÇEN GÜN DEĞER KAYBEDERKEN EKONOMİMİZ SÖZDE COŞUYOR!"
Didem ENGİN, son günlerde TL'nin hızlı değer kaybına dikkati çekerek "Türkiye büyük bir ekonomik kaosun içinde olsa da, TL her geçen gün değer kaybetse de, yarın sabah doların euronun kaç lira olacağı bilinmese de, AKP Genel Başkanı her gün, her saat televizyonlarda ekonominin coştukça coştuğunu anlata anlata bitiremiyor" dedi.

"VATANDAŞLARIMIZ KENDİ ÇALIP KENDİ OYNAYAN AKP'YE ELBET SANDIKTA GEREKEN YANITI VERECEKTİR!"
"Emeklilerimiz, işsiz gençlerimiz, esnafımız, işçimiz, memurumuz, çiftçimiz 'madem ekonomi coşuyor, biz niye coşamıyoruz' diye soruyorlar" diyen Didem Engin, "Vatandaşlarımız kendi çalıp kendi oynayan AKP’ye elbet sandıkta gereken yanıtı verecektir" sözleri ile konuşmasını tamamladı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.