Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan cumhurbaşkanı erdoğan Koronavirüs suriye türkiye Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar yunanistan ak parti abd vakıfbank

Maliye Bakanlığı’nın Bir Senelik Pasta Ve Şekerleme Harcaması 80 Bin TL

Maliye Bakanı Naci Ağbal, pasta ve şekerlemelere ilişkin harcamaların 2015 yılı maliyetinin 80 bin 760,49 TL olduğunu söyledi.

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun soru önergesini yanıtlayan Maliye Bakanı Ağbal, bakanlığın merkez teşkilatı ile bağlı, ilgili ve ilişkili kurum ve kuruluşları tarafından abone olunan gazetelerin; Hürriyet, Sabah, Zaman, Yeni Şafak, Dünya, Akşam, Vatan, Taraf, Star, Bugün, Haber Türk, Türkiye, Cumhuriyet, Milliyet, Akit, Sözcü, Güneş, Posta, Radikal,  Takvim, Daly Sabah, Finacial Times, International New York Times, Wall Street Journal gazeteleri olduğunu, harcamaların Tüketime Yönelik Mal ve Malzeme Alımları Giderleri Ekonomik kodundan yapıldığını söyledi. Maliye Bakanı, harcamaların 2015 yılı maliyetinin 32 bin 424,98 TL olduğunu belirtti.

Maliye Bakanı, bakanlığın merkez teşkilatı ile bağlı, ilgili ve ilişkili kurum ve kuruluşları tarafından çiçek alımı yapılmadığını, pasta ve şekerlemelere ilişkin harcamaların Temsil ve Tanıtma Giderleri Ekonomik Kodundan karşılandığını belirterek, “Harcamaların 2014 yılı maliyeti 78.116,20 TL, 2015 yılı maliyeti ise 80.760,49 TL'dir” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.