Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon gündem özeti CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş abd fırat kalkanı bugünün gündemi

Mansur Yavaş ve Nursen Yavaş'tan Seval Türkeş'e Ziyaret

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş ve eşi Nursen Yavaş, Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş'e nezaket zişaretinde bulundu. 

Ziyaret sonrası Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş ziyaret sonrası açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada; “Ankara Büyükşehir Belediye Baskan Adayı Mansur Yavaş, eşi Nursen Yavaş işe birlikte birlikte Basbuğ Alparslan Türkeş’in hanesine bir nezaket ziyaretinde bulunmuşlardır.

Mansur Yavaş, hayatı boyunca milliyetçi görüşünden ödün vermemiş bir siyasetçidir. Yaklaşık 10 yıl sürdürdüğü Beypazarı Belediye Başkanlığı görevindeki başarısı Türkiye  genelinde bilinmektedir. Bu uzun görev süresince şahsıyla ilgili hiçbir olumsuzluk gündeme gelmemiş, görevini layıkıyla ve dürüst bir şekilde yerine getirmiştir. Mansur Yavaş, Ankara’nın sorunlarını çok iyi bilen ve bu sorunların çözümü için önemli projeler hazırlamış bir siyasetçidir. Sayın  Mansur Yavaş’ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi halinde  ülkemiz, demokrasimiz ve  Ankara  için hayırlı hizmetler vereceğine inanıyor ve kendisine başarılar diliyorum.” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
Mansur Yavaş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.