Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana fetö abd tüik tesk yunanistan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Meclis Başkanı Kahraman’dan Bayram Mesajı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, “Rahmet, mağfiret ve ebedî azaptan kurtuluş kapılarının sonuna kadar açık olduğu Ramazan ayının manevi atmosferinde ruhunu arındıran insanlarımızın, sevdikleriyle birlikte huzurlu ve güzel bir bayram geçirmelerini diliyorum” dedi.

Meclis Başkanı Kahraman, Ramazan Bayramı nedeni ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kahraman mesajında şöyle dedi:

“Şükürler olsun ki farz olan Ramazan orucumuzu tuttuk ve bayrama ulaştık. Ruhi ve bedeni sağlığımıza kavuşmak, şahsi muhasebemizi yapmak, sosyal yaralarımızı sarmak için büyük fırsatlar sunan Ramazan ayının güzelliklerini, manevi iklimini birlikte paylaştık. İbadet ile geçirdiğimiz mübarek günlerin ardından eriştiğimiz Ramazan Bayramı, dostlukların pekiştirilmesi, küskünlüklerin sona erdirilmesi, insanlarımız arasındaki sevgi ve saygı köprülerinin kurulduğu müstesna günlerdendir. Rahmet, mağfiret ve ebedî azaptan kurtuluş kapılarının sonuna kadar açık olduğu Ramazan ayının manevi atmosferinde ruhunu arındıran insanlarımızın, sevdikleriyle birlikte huzurlu ve güzel bir bayram geçirmelerini diliyorum. Ülkemizde ve dünyada şartlar ne olursa olsun, bizler haklının ve doğrunun yanında olmaya devam etmeli ve emredildiği gibi dosdoğru yaşamalıyız. Kardeşlerimiz arasındaki ihtilafları, çıkarlarımızı realize etmek için fırsat olarak görmemeli ve aramızdaki uhuvveti tesis etmek için fıtratımıza uygun şekilde, var gücümüzle gayret etmeyi sürdürmeliyiz. Bu vesileyle ülkemizde ve yurtdışındaki vatandaşlarımızın ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramlarını tebrik ediyor, bu mübarek günlerinin getirdiği sevinç ve coşkunun dalga dalga tüm yeryüzünü kuşatmasını niyaz ediyorum.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.