Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası abd esnaf Koronavirüs TarımÜFE 10 Kasım amerika vakıfbank terörist tsk çin

Meclis Genel Kurulu'nda Belge Atışması

Meclis Genel Kurulu’nda, AK Parti ve CHP arasında “belge” atışması yaşandı. AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, “Bundan sonra gündeme getirecekleri ve söyleyecekleri iddialar ya da kağıtlar bizim gündemimizde dikkate alınmayacaktır. Bizim için yok hükmündedir” dedi.

Genel Kurul’da HDP’nin grup önerisi üzerinde yapılan konuşmalarda AK Parti ve CHP arasında “belge” atışması çıktı. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, “Cumhurbaşkanının çocukları, Cumhurbaşkanının damadı, Cumhurbaşkanının özel kalem müdürü, Cumhurbaşkanının dünürü Man Adasında -siz burada konuşun onlar malı götürsünler- orada şu kadar bir odanın içerisinde iki tane şirket kuruyorlar. Eniştesi öğretmen, daha önceden bursla okuyan oğlu milyonlarca doları 1 sterlinlik şirketten Halkbankası'ndaki Bellway hesabından bu kişilerin hesaplarına milyonlarca dolar aktarmış. Hiç mi yüzünüz kızarmıyor” dedi.

“SALLAYACAKLARI KAĞITLAR BUNDAN SONRA YOK HÜKMÜNDEDİR”

AK Parti Grup Başkanvekili Muş ise “Şimdi ‘gitmedi’ diyor ‘geldi’ diyor. Dolayısıyla iki dakika içerisinde bu kadar hızlı fikir değiştiren bir partinin ortaya atacağı hiçbir iddiayı dikkate almıyoruz. Bu kadar bir swift belgesini bile okumaktan aciz, ne okuduğunu bilmeyen birilerinin ortaya atacağı iddialar bizim için yok hükmündedir. Sallayacakları kağıtlar bundan sonra yok hükmündedir. Yalancıdırlar. İftiracıdırlar. Bundan sonra gündeme getirecekleri ve söyleyecekleri iddialar ya da kağıtlar bizim gündemimizde dikkate alınmayacaktır" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.