Öne Çıkanlar çin çukurova belediyesi medicana Goggle fransa pkk Katoliklerin Ruhani Lideri Papa Fransuva 1 Nisan 2024 Gündem Özeti Opr. Dr. Şehvar Nefesoğlu 2023 yılında kaç çift evlendi 2023 yılı aralık ayına ilişkin İnşaat maliyet endeksi Ltd. finansal sonuçları

Meclis Muhalefet Kulusinde Kavga

TBMM Genel Kurulu’nda seçim ittifakı yasası görüşmelerinin ardından, muhalefet kulisinde kavga çıktı.

TBMM Genel Kurulu, ittfak yasasının kabulünün ardından kapandı. Görüşmeler sırasında yaşanan tartışma nedeniyle CHP İzmir Milletvekili Musa Çam’a İçtüzük 163. Maddesi uyarınca Meclis’ten geçici olarak 3 birleşim çıkarma cezası verildi. Çam, Genel Kurul’dan çıktı ve kuliste oturdu. Genel Kurul’da yaşanan sert tartışma muhalefet kulisine yansıdı. Muhalefet kulisinde, MHP ve CHP’liler arasında tartışma çıktı. Uzun süren tartışma sırasında itiş, kakış yaşandı.

Bu arada İçtüzük 163. Maddesi uyarınca Meclis’ten geçici olarak 3 birleşim çıkarma cezası verilen Çam’ın bir aylık ödenek ve yolluğunun üçte ikisi de kesilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.