Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Afrin Komatsu Koca Dünya MHP lideri Bahçeli bugünün gündemi HAVA HAREKATI

Meclis'te Terör Atışması

HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken, “Sizin çocuklarınız Singapur’da kumarhanelerde gezerken aynı şekilde çıkıp insanların çocuklarına gidin şehit olun çağrısı yaparsanız tabi ki buna iktidar savaşı diyeceğiz” dedi.

Meclis Genel Kurulu’nda, CHP’nin “Terör olaylarının bütün yönleriyle araştırılmasına” ilişkin verdiği grup önerisi üzerinde “terör” atışması yaşandı.

“SİZİN YATACAK YERİNİZ YOK”

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, “Dolmabahçe’den haberim yok dediniz ama orada poz veren AKP’lilerin hepsini bakan yaptınız. Bin 100 odalı sarayınız, 8 uçağınız, konforlu arabalarınız var ama inanın sizin yatacak yeriniz yok” dedi.

“ MECLİS’İ TAZİYE ÇADIRINA ÇEVİRDİNİZ”

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay da, “Biz CHP olarak siyasi ikbalimizi bir damla şehit kanına, sivil vatandaş kanına feda etmeye hazırız, var mısınız, var mısınız, aylardır şu Meclis’i taziye çadırına çevirdiniz. Bu millet Meclis’ten çözüm bekliyor” diye konuştu.  

“SİZİN ÇOCUKLARINIZ SİNGAPUR’DA KUMARHANELERDE GEZERKEN…”

HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken de, “Barışa bir hafta mesafeye yaklaşmışken başkanlık hesabıyla bu savaş girdabının içine sürüklenmişiz. Tabii ki saray savaşı diyeceğiz. Sizin çocuklarınız Singapur’da kumarhanelerde gezerken aynı şekilde çıkıp insanların çocuklarına gidin şehit olun çağrısı yaparsanız tabi ki buna iktidar savaşı diyeceğiz” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.