Öne Çıkanlar AİLE bahçeli kasımpaşa erhan çelik YDG-H güney kore orman ve su işleri bakanlığı mustafa sağır mevlüt çavuşoğlu akdeniz üniversitesi Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ankara

Meclis'ten Vekillere Dizüstü Bilgisayar

Meclis milletvekillerine dizüstü bilgisayar verecek. Dizüstü bilgisayarlar tüm milletvekillerine dağıtılacak, talep etmeyecek olan milletvekilleri kapsam dışında tutulacak.

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal’ın soru önergesini yanıtlayan Meclis Başkanvekili Ahmet Aydın, milletvekillerinden bilgisayar ihtiyacı ve temini konusunda çeşitli zamanlarda gelen talepler doğrultusunda TBMM Başkanlığı tarafından, milletvekillerinin yasama faaliyetlerini ifa etmelerine katkı sağlanması amacıyla dizüstü bilgisayarlar temin edilmesine karar verildiğini söyledi.

-TALEP ETMEYECEK OLAN MİLLETVEKİLLERİ KAPSAM DIŞINDA TUTULACAK-

Dizüstü bilgisayarların tüm milletvekillerine dağıtılmasının öngörüldüğünü ifade eden Aydın, talep etmeyecek olan milletvekillerinin kapsam dışında tutulacağını belirtti.

Söz konusu bilgisayarların TBMM Başkanlığı bütçe ödeneği çerçevesinde, Devlet Malzeme Ofisinden alınacağını kaydeden Aydın, “Teknik şartname ile ihale süreci tamamlanmadığından bilgisayarlar için ödenecek bedel henüz belirlenmemiştir” dedi.

-MECLİS BAŞKANI VEKİLLERE MEKTUP YAZMIŞTI-

TBMM Başkanı İsmail Kahraman da 23 Ocak 2016 tarihinde milletvekillerine gönderdiği mektupta da “TBMM Başkanlığı İdari Teşkilatımızın, siz sayın milletvekillerimizin yasama ve denetim faaliyetlerine en etkin biçimde katılımını temin için gerekli olan idari, lojistik ve teknik desteği ihtiva eden yeni projelerini hayata geçirmeye devam edeceğiz. Bu kapsamda, yerleşke içi ve dışı faaliyetlerde kullanılmak üzere, milletvekillerimize yasama faaliyetlerini daha başarılı şekilde ifa etmelerine katkı sağlayacak bir dizüstü bilgisayar temin edileceğini de bildirmek istiyorum” demişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.