Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı tsk HAVA HAREKATI süt ihracat DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca türk silahlı kuvvetleri Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bugünün gündemi beşiktaş

Mehmet Gürbilek'ten Miting Gibi Adaylık Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek yeniden ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı. CHP Kuşadası İlçe Başkanlığı önünde gerçekleşen açıklama çok sayıda partilinin katılımıyla miting havasında geçti.

CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, partisinin 14 Aralık-27 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek ilçe kongresinde yeniden ilçe başkanlığına aday olduğunu gerçekleştirdiği bir açıklamayla duyurdu. Kuşadalı CHP’lilerin akın ettiği açıklamaya Kuşadası Belediye Başkan Yardımcıları Seyfi Seyhan Suvari, Oğuzhan Turan ve Belediye Meclis Üyeleri de katıldı.

ÖNÜMÜZDEKİ KURULTAY İKTİDARA YÜRÜYÜŞ KURULTAYIMIZDIR

Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir üyesi olmaktan gurur duyduğunu belirten Gürbilek “Cumhuriyet Halk Partisi, bir ulusun tarihteki en büyük emperyalist saldırılardan birine savaş meydanlarında gösterdiği direnişin ruhuyla kurulmuştur. Felsefesini Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti’nden , ruhunu ise Misak-ı Milli’den almış olan partimizin kongreleri dünden bugüne ülkemiz için bir umut ve ışık olmuştur. Partimizin kongrelerinin ardından geçekleşecek kurultayımız iktidara yürüyüş kurultayı olacaktır. 31 Mart seçimleri gelecek iktidarımıza ışık tutmuştur. Ülkemizde seçmen hem tek adamlı faşist rejime, hem de partimize ciddi mesajlar vermiştir. Bize düşen bu mesajı doğru algılayıp birlik beraberlik içerisinde iktidar yolunda yürümektir” dedi.

31 Mart seçimlerinin Kuşadası CHP için bir milat olduğunu ifade eden Gürbilek “31 Mart seçimleri öncesinde partimizde neler yaşandığını hepiniz hatırlıyorsunuz. Şu an belediye başkanımız olan Sayın Ömer Günel’in o günlerde genel merkezimiz tarafından aday gösterilmesini kabullenemeyen, geçmişte partilimiz sandığımız bir takım insanlar farklı oyunlarla Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kuşadası’nda kaybetmesi için uğraşmışlardı. ‘Kuşadalılık’ mikro milliyetçiliği yapan o zihniyet adayımızın kaybetmesi için kara propaganda yapmışlardı. Menfaatleri ve egolarıyla kendilerini o makamlara getirmiş o zihniyet, kendilerini Cumhuriyet Halk Partisi’nin üzerinde tutmuştur. Ama sizler yani bu partinin gerçek sahipleri onlara gereken cevabı verdiniz. Ve seçimi kazanmamızın en büyük mimarı oldunuz” dedi.

AMACIMIZ PARTİMİZİ BİR ADIM DAHA ÖNE TAŞIMAK

CHP kongrelerinin bir demokrasi şöleni şeklinde geçtiğini belirten Gürbilek, “Öncelikle partimizin her kademesinde göreve talip olan tüm arkadaşlarıma kongre sürecinde başarılar dilerim. Her zaman 1992 yılında üyesi olduğum ve üyesi olmaktan gurur duyduğum partimin menfaatleri uğruna çalıştım. Her zaman birlik, beraberlik, sevgi ve saygıyı ön planda tuttum. Ne kimseye başımı eğdim, ne de bana inananların başını eğdirdim. Bu nedenle Ocak ayında seçim sürecini en iyi şekilde yürüteceğimize inanarak parti genel merkezimiz tarafından atamamız gerçekleşti. Bu süreçte yanımızda olan Aydın Milletvekillerimiz Bülent Tezcan, Süleyman Bülbül, Hüseyin Yıldız, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu, Kuşadası Belediye Başkanımız Ömer Günel ve tüm partililerime teşekkür ederim. Bana verdiğiniz bu güçle önümüzdeki kongrede ilçe başkanı adayı olduğumu büyük ailem olarak gördüğüm siz partililerimin huzurunda açıklamaktan gurur duyuyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Chp
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.