Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan Dünya Haberleri

MHP İl ve İlçe Teşkilatlarını Kapattı

MHP, Denizli, Aksaray, Uşak, Kilis İl,  Aksaray Merkez İlçe Teşkilatlarını kapatma kararı aldı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, yazılı açıklama yayımlayarak, Denizli, Aksaray, Uşak, Kilis İl,  Aksaray Merkez İlçe Teşkilatlarının kapatıldığını bildirdi. Açıklamada kapatma kararının parti tüzüğünün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiyle alındığı bildirilirken, şu ifadeler kullanıldı:

“Denizli, Aksaray, Uşak, Kilis İl,  Aksaray Merkez İlçe Teşkilatları, MYK’nın verdiği yetkiye dayanarak Başkanlık Divanı tarafından tüzüğümüzün 34. Maddesine göre yeni teşkilat kuruluncaya kadar kapatılmıştır. Bu karar 19 Şubat 2016 tarihinde il başkanlıklarına ve Valiliklere bildirilmiştir.

Tüzüğümüzün ilgili maddeleri gereğince disiplin işlemleri de devam etmektedir. Kesin kararın verilmesi akabinde kamuoyu bilgilendirilecektir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.