MHP İstanbul Yarın "Evet" İçin Start Veriyor

MHP 16 Nisan referandumu için evet kampanyasına yarın İstanbul'da start veriyor.

MHP İstanbul İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre "Cumhuriyet için Evet, Devlet için Evet, Sevdamız Türkiye için Evet" temalı program yarın Halkalı Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde saat 19.00'da yapılacak. Böylece İstanbul İl Başkanlığı 16 Nisan'daki Referandum ile ilgili sahadaki ilk çalışmasını yapmış olacak.

Etkinlik Mustafa Yıldızdoğan ve Ali Kınık konseri, İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş'ın yapacağı konuşma ile başlayacak ve referandum sürecinde yapılacak çalışmaların startı verilecek.
MHP İstanbul İl ve ilçe teşkilatları, Ülkü Ocakları ve başta Kamu - Sen olmak üzere tüm milliyetçi STK'ların katılacağı ilk çok sesli "evet" organizasyonuna vatandaşlar davet edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.