Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana fetö tüik abd tesk yunanistan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

MHP'li Akçay'dan CHP'li Özel'e Yanıt: "Hazımsızlığının Bir Yansımasıdır"

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, “CHP’nin yaptığı kendilerine randevu vermeyişimizin hazımsızlığının bir yansımasıdır. Basit bir çiğlikten öte bir şey de değildir” dedi.

MHP'li Akçay, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında şöyle dedi:

“Bugün CHP Grup Başkanvekili Sayın Özgür Özel gerek sosyal medyasından gerekse basın önünde bir açıklama yapmak suretiyle dün randevu vermeyip kabul etmediğimiz raporları bugün grubumuzdan kendilerinden istenildiğini iddia etmiştir. Bu son derece çiğ, gerçek dışı ve yalan bir görüştür, iddiadır. Biz MHP TBMM Grubu olarak ne de genel merkezi olarak CHP’nin bu raporunu, CHP Grubundan asla talep etmedik.

Böyle bir talep yok ki… Sadece grup personelimiz olan Ömer Çakmak kardeşimiz kendi kişisel merakından bu raporu sormuş. Merak etmiş kendi kişisel olarak. Yani bu  kurumsal tutumu farkında olmadan. Kendi gayet iyi niyetli bir şekilde…

CHP, MHP’ye karşı bu husumetinden hazımsızlığından bu hırçınlıkları yapıyor.  CHP’nin yaptığı kendilerine randevu vermeyişimizin hazımsızlığının bir yansımasıdır. Basit bir çiğlikten öte bir şey de değildir. O nedenle CHP Grup Başkanvekili Sayın Özgür Özel’i kınıyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.