Öne Çıkanlar azerbaycan Kent diyarbakır pkk Ayyuka eNBE akbank bugünün gündemi cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istanbul çin

MHP'li Kılavuz: "Evlatları Bir Ömür Devlet Bahçeli’nin Emrindedir!"

MHP Mersin Milletvekili, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, “Bizler için liderden öte, büyüğümüz, öğretmenimiz ve pusulamız olan Türk Gençliğine ışık tutan Türkmen beyi liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyin yayında gerilmiş bir ok misali  her daim emrindeyiz.” dedi.

MHP Mersin Milletvekili, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz bir açıklama yayımladı. Kılavuz açıklamasında, "Ülkü Ocakları ve Ülkücü Türk gençliği her zaman ve her şartta liderinin emrinde ve daima liderinin izindedir. Görüş ve önerileriyle ufkumuzu açan, Ülkü Ocakları’nın madden ve manen en büyük destekçisi olan Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in her sözü bizler için emirdir." dedi.    

"Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Ülkücü Türk Gençliğinin kırmızı çizgisidir"

Evlatları olarak, iyi günde kötü günde hiçbir dünyevi kaygı gözetmeden, hiçbir tereddüt ve zafiyet göstermeden liderimizin yanındayız diyen Kılavuz, " Hiçbir makam ve mevki sadakatimizin üzerinde değildir ve asla olmayacaktır.  Ülkücü Türk Gençliğinin liderine olan sadakati herhangi bir beklenti yahut rastlantıdan değil; yalnızca inancı ve samimiyetinden kaynaklanır. Kararlı ve ilkeli duruşuyla Türk milletinin önünü açan, Türkiye’nin en zor anlarında ferasetiyle tehlikeleri savuşturan Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Ülkücü Türk Gençliğinin kırmızı çizgisidir.


Bizler için liderden öte, büyüğümüz, öğretmenimiz ve pusulamız olan Türk Gençliğine ışık tutan Türkmen beyi liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyin yayında gerilmiş bir ok misali  her daim emrindeyiz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.