Öne Çıkanlar bugünün gündemi pkk azerbaycan suriye Kent cumhurbaşkanı erdoğan diyarbakır Ayyuka eNBE akbank türkiye terörist

MHP'li Usta'dan Gazi Uzman Çavuş Hilmi Can Gelin’e Anlamlı Ziyaret

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, Mardin Dargeçit’te PKK’lı teröristlerle girilen çatışmada başından vurularak yaralanan Samsun Çarşamba nüfusuna kayıtlı Hilmi Can Gelin’i tedavi gördüğü GATA’da ziyaret etti. Usta, beraberindeki MHP Çarşamba İlçe Başkanı Kemal Düzgün ve MHP Çarşamba ilçe yönetiminden Ferhat Özdemir, Mete Yıldız, Mustafa Ayan ile birlikte, hastanede tedavi gören Hilmi Can Gelin’e moral ziyaretinde bulundu.

23 Ekim 2018 tarihinde Mardin Dargeçit’te teröristlerle girdiği çatışmada başından yaralanan ve yaklaşık bir buçuk aydır GATA’da tedavi gören Jandarma Özel Harekât Uzman Çavuş Hilmi Can Gelin’i ziyaret eden Usta, “Hilmi Can kardeşimiz olay günü en yakın arkadaşının şehadetine tanık olmuş, ardından kendisi de başından aldığı kurşun yarası neticesinde yaralanmış ve ivedilikle tedaviye alınmış. Kahraman gazimiz 27 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra geçtiğimiz günlerde tedaviye cevap vermiş ve tedavisine hız kesilmeden devam edilmektedir. Şu an durumu iyiye gitmekte olduğunu, olay esnasında kaybettiği sol gözünün yapılan ameliyat sonucu açıldığını, yüzündeki felcin ise günden güne iyileşmekte olduğunu öğrendik. Gazimiz bugün daha iyi hissettiğini söyledi. Cenab-ı Allah şehitlerimize rahmet, gazilerimize acil şifalar ihsan eylesin; tüm güvenlik güçlerimizi korusun.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.