Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu

MHP'li Usta, Havzalı İş Adamı Aydın Köseoğlu'nun Cenazesine Katıldı

Samsun Milletvekili ve MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, Samsun MHP İl Başkanı Taner Tekin ile birlikte, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Havza’lı İş Adamı Aydın Köseoğlu cenazesine katıldı.Usta, merhuma Allah’tan rahmet, Köseoğlu ailesine başsağlığı dileklerinde bulundu.


KAVAK İLÇE BAŞKANLIĞINA BAYRAMLAŞMA ZiYARETİ
MHP Kavak İlçe Başkanlığında ilçe yöneticileri ve partililerle bayramlaşan Usta, kurban bayramının birlik,beraberlik ve paylaşmaya vesile olduğunu; ülke olarak geçirdiğimiz zor günlerde millet olarak tek vücut olak gerekliliğine vurgu yaptı.


USTA ASARCIK BELEDİYE’SİNİN DÜZENLEDİĞİ ETKİNLİKTE
Bayram programlarına hız kesmeden devam eden Usta, Asarcık Belediyesi’nin düzenlediği Yağlı Güreş ve At YArışları etkinliğine katıldı.Usta,düzenlenen şölenlerin birlik ve beraberliğimize katkıda bulunacağını belirterek,emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.


LADİK’TE BAYRAMLAŞMA
Bayram programlarına hız kesmeden devam eden Usta, MHP Ladik İlçe Başkanlığında dava arkadaşları ve hemşehrileri ile bayramlaştı.

Anahtar Kelimeler:
Erhan Usta
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.