Öne Çıkanlar bugünün gündemi pkk azerbaycan suriye Kent cumhurbaşkanı erdoğan diyarbakır Ayyuka eNBE akbank türkiye terörist

MHP'li Usta TBMM Genel Kurulunda Ayvacık-Taşova-Erbaa Yolunu Gündeme Getirdi

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta TBMM Genel Kurulunda Ayvacık-Taşova-Erbaa yolunu gündeme getirdi.

ON YILDIR İŞ BİTMİYOR

Mecliste 2018 yılı bütçe görüşmeleri devam ederken, Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan’ın Meclis’te olduğu oturumda Ayvacık-Taşova-Erbaa yolunu gündeme getiren Usta, “Bu grup yolu Samsun’da önemli bir konu, yaklaşık on yıl önce ihale edilmiş bir yol fakat on yıldır hemen hemen yapılan hiçbir şey yok. Ben yerinde de gördüm, bir kısım toprak çalışması yapılmış ancak oraya kaç tane taşeron geldiyse hepsi bırakıp gitmiş, orada bir sıkıntı var. Bölgede konuşulan dedikodulara göre, doğrudur, yanlıştır, onu bilemem ancak zamanın bir bölge müdürünün oğlu almış herhâlde bu ihaleyi fakat on yıldır iş bitmiyor Sayın Bakan.” dedi.

BÖLGENİN GELİŞMESİ AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ

Ulaştırma Bakanına talebini ileten Usta, “Sizden istirhamımız bu olaya bir el atmanız çünkü bölgemiz açısından önemli. Orası zaten sefaletin yaşandığı bir yer, Ayvacık'tan Taşova'ya, Erbaa'ya bağlantının kurulması her tarafın gelişmesi açısından çok önemli. Konuyla ilgilenmenizi, artık olmuyorsa bu iş bu ihalenin iptal edilip yeni bir ihale yapılarak işin bitirilmesi yönünde bir adım atılmasını sizden talep ediyoruz.” diye ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gönül Hayati Özkan. 6 yıl önce

Sayın vekilim Ağzınıza yüreğinize sağlık.