Öne Çıkanlar seçim uyuşturucu galataport Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan çay lekesi nasıl geçer çay lekesi ingiltere çankaya belediyesi başkan yardımcısı çankaya belediyesi Ford Otosan CFOsu Gül Ertuğ çavuşoğlu

MHP Lideri Bahçeli Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’un Milletvekilliğini Tebrik Etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz’un Mersin’den 27. Dönem Milletvekili seçilmesinden dolayı tebrik etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz’un Mersin’den 27. Dönem Milletvekili seçilmesinden dolayı tebrik etti. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin parti genel merkezindeki makamında gerçekleşen görüşmede, MHP Lideri Bahçeli, ilk defa bir Ülkü Ocakları Genel Başkanı’nın görevdeyken milletvekili seçildiğini hatırlatarak Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’a çalışmalarında başarılar diledi. MHP Lideri Bahçeli, görüşmede Olcay Kılavuz’un Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı görevinin de aynı şekilde devam edeceğinin de talimatını verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.