Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon gündem özeti CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş abd fırat kalkanı bugünün gündemi

MHP'de Muhalifler Birleşti

MHP'de kurultay isteyen Meral Akşener, Sinan Oğan ve Koray Aydın'ın temsilcileri birleşerek heyet oluşturdu.

Kurulan bu heyetin görevi, genel başkanlık için aday olacaklarını açıklayan üç isim arasındaki iletişimi de sağlamak ve üç isim adına kongre sürecini takip etmek olacak.

Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesinin, muhaliflerin olağanüstü kurultay talebini kabul etmesinin ardından süreci ortak yürütme konusunda mutabakata varan eski MHP milletvekilleri Akşener, Oğan ve Aydın, bir "Siyasi Heyet" oluşturulması hususunda birleşti.

Heyet, kongre çalışmaları nedeniyle sık sık bir araya gelemeyecek olan Akşener, Oğan ve Aydın adına, olağanüstü kongre gününe kadar düzenli toplantılar yaparak görüş alışverişinde bulunacak. Heyetteki temsilciler, ilk toplantısını bugün gerçekleştirecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.