MHP’Lİ ADAN: CANSU ÇAMLIBEL RÖPORTAJIMIZDA SORULARI BENİM VERMEDİĞİMİ AÇIKLASIN

ANKARA(ANKA) – MHP İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Celal 16 Mart 2015 tarihinde Hürriyet Gazetesi’nde Cansu Çamlıbel ile yaptığı röportajda soruları kendisinin verdiği dedikodularının çıkarıldığını belirterek, “Öncelikle gazetecilik ahlakı insan haysiyeti ve onuru dikkate alındığında bizatihi bu dedikoduya karşı Cansu Çamlıbel’in doğruları söylemek mecburiyeti vardır. Yani açıkça bu soruları ben sordum demesi gerekir. Hayatımda sadece röportaj esnasında tanıdığım gazeteci hanımefendinin bunu doğrulamaması halinde onun da şeref ve haysiyetinin sorgulanacağını belirtmek isterim” dedi.

Adan konuya ilişkin yazılı açıklamasında, röportajda ifade ettiği birtakım ifade ve görüşleri sonrasında, “soruların bizatihi kendisi tarafından Cansu Çamlıbel’e verilerek sordurulduğu” şeklinde ahlaksızca, şerefsizce dedikodular üretildiğini duyduğunu bildirdi.. Öncelikle gazetecilik ahlakı insan haysiyeti ve onuru dikkate alındığında bizatihi bu dedikoduya karşı Cansu Çamlıbel’in doğruları söylemek mecburiyeti bulunduğunu anlatan Adan, “Yani açıkça bu soruları ben sordum demesi gerekir. Hayatımda sadece röportaj esnasında tanıdığım gazeteci hanımefendinin bunu doğrulamaması halinde onun da şeref ve haysiyetinin sorgulanacağını belirtmek isterim” dedi. Adan açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Türk milletinin yetiştirdiği en önemli devlet ve siyaset adamı Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğindeki Milliyetçi Hareket Partisi, Allah’a inanan, milletimizden güç alan karakteri ile iktidara yürümektedir. İyi niyetli, art niyetli Milliyetçi Hareket Partisine yönelik sorulacak bütün sorulara, gizlisi saklısı olmayan her şeyi şeffaf olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir yönetici olarak gerekli cevapları vermeye devam edeceğiz. 7 Haziran seçimlerinde milletimiz MHP’nin önünü kesmek için saldırganlaşan şuursuz herkese gerekli cevabı verecektir.” (ANKA)

(HM/ORH)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.