Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat

MHP’li Adan: PKK Ya Teslim Olmaya, Ya Etek Giyip Kaçmaya Mahkumdur

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, “PKK ve onun alfabede harf takınarak kendine başka isimler bulan bütün yancıları; Türkiye Cumhuriyeti karşısında ya diz çöküp teslim olmaya ya etek giyip kaçmaya mahkumdur” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Adan, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin yazılı açıklama yaptı. Türkiye’nin kritik günlerden geçtiğini bildiren Adan, “Öncelikli hedef olarak belirlenen Afrin ve akabinde muzaffer Türk ordusunun yürüyeceği Münbiç; sivrisineklerden kurtulmak için kurutulması gereken bataklık, mikroptan bedeni arındırmak için tek çarenin ameliyat olduğu bir yara haline gelmiştir” dedi.

Adan, Afrin operasyonunun adına dikkat çekerek “Zeytin Dalı bütün insanlığın ortak hafızasında barış demektir. Türk ordusu tarihi boyunca olduğu gibi bugün de silahlı zalimler, silahsız mazlumları ezmesin diye göğsünü siper etmeye talip olmuştur. Bu coğrafyaya kan ve kin getirip, karşılığında petrol tahsil eden güç odaklarının aksine Mehmetçik, bu toprakların insanlarına huzur ve emniyet verme azmindedir” ifadelerini kullandı.

“TÜRKİYE’NİN ÖZ ÇOCUKLARI, GAYRİMEŞRU ÇOCUKLARINA GALEBE ÇALACAKTIR”

MHP’li Adan, “PKK ve onun alfabede harf takınarak kendine başka isimler bulan bütün yancıları; Türkiye Cumhuriyeti karşısında ya diz çöküp teslim olmaya ya etek giyip kaçmaya mahkumdur. Pek çok dünya şehrinde eylemler düzenleyip bazı ülkeleri kendileri için yardıma çağırmaları, bu akıbetten kaçmak için gösterdikleri boşa çabalardır” dedi.

Türkiye’nin kendisinden emin olduğunu belirten Adan, açıklamasında şunları kaydetti:

“Nitekim bu kavganın bir tarafında sivilleri kendine canlı kalkan yapan PKK, diğer tarafında ise sivillerin canını tehlikeye atmamak için bir cerrah titizliğiyle operasyonu yürüten Türk ordusu vardır. Bu kavga; hakiki medeniyet ile barbarlığın kavgasıdır. Bu kavga; ışıkla karanlığın kavgasıdır. Zeytin Dalı Operasyonu; Kızılelma’nın bozkurtlarıyla, Kızılyıldız’ın çakallarının kavgasıdır. Türkiye’nin öz çocukları; gayrimeşru çocuklarına muhakkak galebe çalacaktır.

“AKADEMİSYEN, YAZAR, ARTİST TOPLULUĞU KÖŞELERİNDEN HOMURDANMAKTADIR”

Harekat sürerken barış haykırışlarıyla ortalığı velveleye vermek için ter döken bir grup yine peyda olmuştur. Daha önceden de gördüğümüz, sicillerini artık ezberlediğimiz bu sözde aydın kitlenin derdini Türk milleti çok iyi bilmektedir. Bu tescilli ekip PKK’nın işgal ettiği topraklarda yaptığı katliam ve sürgünleri ‘Rojava Devrimi’ ve ‘Kobane Direnişi’ diye pazarlayan reklam ve propaganda birimleridir. ‘IŞİD’e karşı savaşan modern PKK’ illüzyonuyla eli kanlı örgütün imaj danışmanlığını yürütmüşlerdir. Şimdi aynı akademisyen, yazar, artist topluluğu; köşelerinden homurdanmaktadır. KHK’lardan dolayı korkuyla çatlayan yürekleri azıcık müsaade ederse karınlarından konuştuklarını meydanlara dökmeye de yelteneceklerdir.”

Adan, açıklamasında Zeytin Dalı Operasyonu’nda şehit olan Musa Özalkan ve Oğuz Kaan Usta’ya Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.