Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat

MHP’li Akçay: "CHP Bölücülere Partnerlik Yapmaktadır"

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, “CHP’nin Atatürk ile bir ilgisi kalmamıştır. CHP, Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkarak iki devlet iki millet çıkarmak isteyen bölücülerle kolkola Atatürk'ü reddi miras etmekte, bölücülere partnerlik yapmaktadır” iddiasında bulundu.

MHP'li Akçay, “CHP bölücülerle kolkola siyaset yapıyor” başlıklı yaptığı açıklamada, şöyle dedi:

“MHP’yi kimliğini kaybetmekle suçlayan CHP sözcüleri kendi konumlarını nasıl açıklayacaklar? CHP’nin Atatürk ile bir ilgisi kalmamıştır. Atatürk’e göre öncelik, hepimizi bütünüyle kuşatan ve anayasal olarak da hepimizin hüviyeti olan Türklüktür. Cumhuriyeti bu şiar üzerine kurmuştur.  CHP, Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkarak iki devlet iki millet çıkarmak isteyen bölücülerle kolkola Atatürk'ü reddi miras etmekte, bölücülere partnerlik yapmaktadır. CHP’nin aziz Atatürk’ün hatırasını kendisine maske edinmiş, Atatürk’ün kurduğu cumhuriyeti yıkmak isteyen bölücülerle ittifak ettikleri gerçeğini gizlemeye çalışmaktadır.

Dervişin fikri neyse zikri de odur. CHP zihniyetine göre bir birliktelik varsa orada pazarlık vardır. O halde CHP sözcüleri cevap versin: CHP-HDP-İP birlikteliği hangi siyasi pazarlık, hangi koltuk dağılımlarıyla yapılmıştır?

Atatürk düşmanlığını, cumhuriyet düşmanlığını şiar edinmiş, politikası haline getirmiş bölücülerle gönül ittifakı yapanların Atatürkçülük dersi vermesi ikiyüzlülük ve hadsizliktir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.