Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI recep tayyip erdoğan Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU

MHP’li Akçay: “Cumhur İttifakı Refah Ve Huzur İçin Kenetlenmektir”

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay 31 Mart mahalli idareler seçim programı kapsamında Hakkari’de. İlk gün Yüksekova Çukurca ilçelerinde ziyaretler gerçekleştiren Akçay Cumhur İttifakı’nın ülkenin bekası, milletin refahı ve huzuru için kenetlenmenin adı olduğunu belirterek Hakkari’de Cumhur İttifakı adayları için destek istedi.

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay Hakkari programına Yüksekova ilçesiyle başladı. MHP Hakkari il başkanı Fatih Özbek, MHP Hakkari Kadın Kolları Başkanı Gülşah Duran, MHP Hakkari merkez ilçe başkanı Sedat Özbek ile Şemdinli ilçe başkanı Erhan Eren, Derecik ilçe başkanı Cevli Kaya ve Durankaya belde başkanı Ayhan Çelik’in eşlik ettiği Akçay Yüksekova Kaymakamı Ramazan Kendüzler’le bir süre görüştü. Cumhur İttifakı Yüksekova belediye başkan adayı Teoman Zeydan’ın seçim bürosunu ziyaret eden Akçay daha sonra Çukurca’ya geçti.

Türkiye-Irak sınırının sıfır noktasındaki Çukurca ziyaretlerine esnaf ziyaretleriyle başlayan Akçay Çukurca Belediyesi’ne geçerek Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Temel Ayca’yla görüştü. Akçay daha sonra MHP Çukurca İlçe Başkanlığı’na geçerek partililerle bir araya geldi. Burada açıklamalarda bulunan Akçay, 31 Mart yerel seçimleri için var güçleriyle çalışacaklarını belirterek şöyle konuştu:

“31 Mart seçimlerinde az bir süre kaldı. Bu seferki seçimler daha evvelki mahalli idareler seçimlerinden biraz daha farklık arz etmektedir. Bizler, 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından milletimizin desteği ve birliğiyle inşa ettiğimiz Cumhur İttifakı ile bu seçimlere hazırlanıyoruz. Çukurca ilçemizde de Cumhur İttifakı adayımız Ensar Dündar kardeşimizi ve meclis üyesi adaylarımızı var gücümüzle destekliyoruz. İnşallah 31 Mart itibariyle de Hakkari'de gerek il, gerek ilçelerimizde Cumhur İttifakı'nı başarılı bir netice elde etmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.”

Cumhur İttifakı’nın ülkenin bekası, milletin refahı ve huzuru için kenetlenmenin adı olduğunu belirten MHP’li Akçay, “Cumhur İttifakıyla Genel Başkanımız Devlet Bahçeli  ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ellerini kenetlediler. Biz Cumhur İttifakıyız diyerek milletimizin huzuruna çıktılar. Cumhur İttifakı, ülkemizin bekası milletimizin refahı, huzuru ve Türkiye'nin temel meselelerinde ve bilhassa dışarıdan içeriye yönelen tehlikelere karşı dimdik kenetlenmenin adıdır. Buna karşılık karşımızda oluşan ittifaka biz zillet ittifakı diyoruz. Neden zillet ittifakı diyoruz? Bu ittifak dikkat ederseniz kendileri CHP, HDP, İyi Parti, SP yiğitçe, mertçe ortaya çıkıp da ellerini kenetleyip milletin huzurunu çıkamıyorlar. Birbirlerinden utanıyorlar, birbirlerine mahcuplar, ezikler. Birisi bir şey söylüyor öbürü bir şey söylüyor. Fakat bu söylemlere baktığımızda bilhassa HDP'nin Eş Başkanı Sezai Temelli'nin lafları zillet ittifakının gerçek amacını ve niyetini de ortaya koyuyor. Milletin huzuru, refahı, güvenliği için, geleceği için, istikbali için, bekası için en küçük bir sözleri yok. Varsa yoksa iktidar düşmanlığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan düşmanlığı, Devlet Bahçeli düşmanlığı üzerine bir siyaset oluşturmuşlar. Bu tutumlarının milletimize, devletimize bir faydası yoktur. Vatandaşlarımız bunların sözlerine itibar etmeyecektir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.