Öne Çıkanlar Amazonun sahibi Jeff Bezos Diyarbakır mitingi Beşiktaş Stadyumu Yakar Geçerim Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile Hoşgör Sen Sana Ne Kime Ne Gündemde Bugün27 Mart 2024 Çarşamba 27 Mart 2024 Çarşamba Gündem Özeti 27 Mart 2024 Gündem Özeti 27 Mart 2024 Çarşamba Gündemi SGK Primi

MHP’li Yalçın’dan CHP’ye Sert Eleştiri

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, CHP’lilerin MHP’ye yönelik eleştirilerine tepki göstererek, “Yegâne marifeti kuru gürültü çıkarmaktan ve kudurmaktan ibaret olan CHP yöneticilerinin, sözcülerinin ve medyadaki avanelerinin, aşılarını 2019 seçimlerinde mutlaka yaptıracağımızın bilinmesini isteriz” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, yaptığı açıklamada, CHP’lilerin MHP’ye yönelik eleştirilerine tepki gösterdi. CHP’deki değişimin kaygıyla izlendiğini savunan Yalçın, CHP’yi PKK’nın savunuculuğunu yapmakla suçlayarak, “Kemal Kılıçdaroğlu’nun dümenine geçtiği CHP kayığı, Cumhuriyet’in temel değerlerinin ve millî hassasiyetlerin oluşturduğu emin ve güvenli limandan hızla uzaklaşarak köhne Marksist öğretilerin kirli sularına savrulmuştur. Kaset komplosundan sonra Bölücübaşının avukatını bünyesine dahil eden CHP, daha sonra bütün varlığıyla PKK’nın siyasi kanadının savunuculuğuna ve avukatlığına soyunmuştur. Çünkü PKK Marksist bir örgüttür ve onun siyasi temsilcileri de aynı kafadadır” ifadelerini kullandı.

“CHP YÖNETİCİLERİNİN AŞILARINI 2019 SEÇİMLERİNDE YAPTIRACAĞIZ”

CHP’li sözcülerin ‘kavgacı, sürekli çatışma ve karmaşa sevici siyasi tipleme’ görüntüsü verdiklerini iddia eden Yalçın, “CHP sözcüleri, saldırgan ve arsız geleneksel solun 21. yüzyıl versiyonunu temsil etmektedir. CHP yöneticileri ‘MHP’yi temiz bir dille eleştiriyoruz’ derken bile kullandığı aşağılık dil, yılanın fısıltısı, bu dilin ruh planındaki izdüşümüyse şeytanın gölgesidir. Edepten, terbiyeden bahsederken seçtikleri cümlelerde, ahlaksızlığın kötü kokusu, seviyesizliğin haşinliği, yetersizliğin hırçınlığı vardır” ifadelerini kullandı.

Yalçın, CHP’li sözcülerini Meclisin saygınlığına gölge düşürmekle suçlayarak, “Siyasi münakaşa kültürüne kenar mahalle ve sokak kabadayılığı jargonu giydirerek kendince racon kesmeye çalışan sözcülerinin sesi, çokça gürültü çıkarmaktadır ama davul gibi içi boştur ve kuru bir gürültüden ibarettir. Yegâne marifeti kuru gürültü çıkarmaktan ve kudurmaktan ibaret olan CHP yöneticilerinin, sözcülerinin ve medyadaki avanelerinin, aşılarını 2019 seçimlerinde mutlaka yaptıracağımızın bilinmesini isteriz” dedi.

Açıklamasında CHP İstanbul İl Başkanlığında yapılan değişikliğe değinen Yalçın, “İstanbul il başkanlığının, milli değerler ve hassasiyetlere düşmanlığıyla, Marksist-Leninist örgütlere sempatisiyle bilinen birine teslim edilmesi de CHP’deki aşırı solcu değişim ve dönüşüm adına atılmış belirleyici bir adımdır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.