Öne Çıkanlar chp niğde milletvekili ömer fethi gürer CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin türkiye istatistik kurumu beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan Shanghai Astronomi Müzesi chp haberleri tesk genel başkanı bendevi palandöken tüik

MHP’nin Meclis Başkanı Adayı Celal Adan

MHP, TBMM Başkanlığı’na İstanbul Milletvekili Celal Adan’ı aday gösterecek.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın 22 Kasım’da görev süresinin dolması nedeniyle yapılacak Meclis Başkanlığı seçimi için geri sayım başladı. CHP’nin İzmir Milletvekili Zekeriya Temizel’i, HDP’nin ise tutuklu Hakkari Milletvekili Selma Irmak’ı aday göstermesinin ardından MHP de TBMM Başkanı adayını belirledi. MHP, İstanbul Milletvekili Adan’ı Meclis Başkanlığı’na aday gösterme kararı aldı. Üç muhalefet partisinin TBMM Başkanlığı için adaylarını belirlemesinin ardından gözler AK Parti’ye çevrildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.