Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası abd esnaf Koronavirüs TarımÜFE 10 Kasım amerika vakıfbank bahçeli terörist tsk

Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmamoğlu Oyunu Kullandı

Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, oyunu Beylikdüzü Haldun Taner İlköğretim Okulunda kullandı. İmamoğlu, ''Bu sadece İBB seçimi değil, aynı zamanda Türkiye'nin demokrasi sürecine dair yaşatılan bu hukuksuz süreci milletçe tamir etme günüdür, tamir etme sandığıdır. Hem demokrasimiz adına, İstanbul'umuz adına hem de memleketimizin gelecekteki tüm seçimlerinin meşruluğu adına bugün halkımı hak, hukuk ve adalet duygularıyla, vicdanlarıyla en doğru kararı verecektir'' dedi. 

Oy vermek için eşi Dilek İmamoğlu ve oğlu Mehmet Selim İmamoğlu ile birlikte gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, oyunu kullandıktan sonra okul çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

“GÜNÜN SONUNDA HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK”

'Türkiye'miz ve İstanbul'umuz adına önemli bir seçim yaşıyoruz'' diyen İmamoğlu, ''Bu sadece İBB seçimi değil, aynı zamanda Türkiye'nin demokrasi sürecine dair yaşatılan bu hukuksuz süreci milletçe tamir etme günüdür, tamir etme sandığıdır. Hem demokrasimiz adına, İstanbul'umuz adına hem de memleketimizin gelecekteki tüm seçimlerinin meşruluğu adına bugün halkımı hak, hukuk ve adalet duygularıyla, vicdanlarıyla en doğru kararı verecektir. Şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun. Hayırlara vesile olsun. Günün sonunda her şey çok güzel olacak'' şeklinde konuştu.

''HERKES HAKKINI HELAL ETSİN''

İmamoğlu, oy kullanan rakibi Binali Yıldırım'ın sözleri soruldu. İmamoğlu, bu soruya, ''E güzel temenniler. Ben de dün meydanlarda aynı temennileri dile getirdim. Güzel ama keşke seçimlerde her yol mubahtır anlayışıyla değil de millete yüzünü dönerek, milletin çıkarına cümleler kurarak, seçim için, oy için her şeyi söylemek, her şeyi yapmak değil, güzel cümlelerle milletine moral veren, şehrine gelecek adına moral veren cümlelerle seçim yaşasak. Tahmin ediyorum bu seçim birçok yönüyle, bundan sonraki seçimlerin stratejilerine katkı sunacaktır. Bu bakımdan elbette helalleşelim, elbette herkes hakkını helal etsin ama bundan sonra da bu hataları yapmayalım. Tekrar seçim hayırlı olsun. Her şey çok güzel olacak'' yanıtını verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.