Öne Çıkanlar diyarbakır azerbaycan istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut eNBE Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu milli güvenlik kurulu çukurova belediye başkanı soner çetin gündem özeti

"Milletin Hakkını Herkese Karşı Koruyan Halkın Tertemiz Bir Temsilcisiydi"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kamer Genç'in vefatının üçüncü yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında; "yolsuzlukların amansız takipçisi, hak ve adalet mücadelesinin simgesiydi. Demokrasiye darbe vuranlar da yetim hakkına el uzatanlar da karşılarında Kamer Genç’i buldu. Kamer Genç milletin hakkını herkese karşı koruyan halkın tertemiz bir temsilcisiydi." dedi. 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Kamer Genç'in vefatının üçüncü yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Kılıçdaroğlu yayımladığı mesajında; "Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili, değerli hukukçu, yol arkadaşım Kamer Genç’i her gün artan bir özlemle anıyoruz. İlkelerinden asla taviz vermeyen, onurlu ve dürüst bir insan olan Kamer Genç örnek olacak bir hayat sürdü. Her zaman halkın yanında durdu, halkın sesi oldu. 1982 Anayasasının tümüne “Hayır” oyu kullanan tek Danışma Meclisi üyesi, yolsuzlukların amansız takipçisi, hak ve adalet mücadelesinin simgesiydi. Demokrasiye darbe vuranlar da yetim hakkına el uzatanlar da karşılarında Kamer Genç’i buldu. Kamer Genç milletin hakkını herkese karşı koruyan halkın tertemiz bir temsilcisiydi.
Bu duygu ve düşüncelerle Sayın Kamer Genç’i vefatının üçüncü yıl dönümünde rahmetle anıyorum." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.