Öne Çıkanlar gündem özeti terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk MSB gündem başlıkları enflasyon HAVA HAREKATI tüik tesk genel başkanı bendevi palandöken abd CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak

MYP Lideri Yılmaz: Ülkücüler Bahçeli esareti altındadır

 

ANKARA (ANKA) - Muhafazakâr Yükseliş Parti Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi “Ülkücüler Bahçeli sömürgesi ve esareti altındadır. Bu dava Bahçeli’nin şahsi esaret mekanizması değildir. Bu dava bir milletin davasıdır” sözleriyle eleştirdi.

7 Haziran seçimlerinde MHP lehine oy kullanarak seçimlere katılmayan Muhafazakâr Yükseliş Partisi, bu seçimlerde parti seçim programını milli iradenin bir araya toplanması üzerine kuracağını açıkladı.

Ahmet Reyiz Yılmaz, açıklamasında, “Bahçeli ya bu milletin bu dağınık taşlarını bir araya toplayacak ya da seçim sürecinde kendisine karşı ayaklanma hareketlerine maruz kalacak. Ülkenin elden gitmesine kimse seyirci kalamaz. Hele vatan sevdalısı milliyetçi irade asla kalamaz” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin çetin bir süreçten geçtiğini belirten Yılmaz, “Bahçeli Türk milliyetçi iradeyi partiye toplamak yerine ısrarla dışarıda parçalı halde bırakarak işlevsiz hale getiriyor. Bu tutumu ile MHP çatısı altında birlik beraberliğin yükselmesini de engelliyor” sözleriyle Bahçeli’yi eleştirdi.

-“Ya birleşme ya ayaklanma ülke elden gidiyor”-

“Bu dava Bahçeli’nin şahsi esaret mekanizması değildir, bu dava bir milletin davasıdır” diyen Yılmaz, en büyük işgalin Bahçeli tarafından MHP’ye yapılan işgal olduğunu ifade etti. Yılmaz, “Ülkücüler Bahçeli sömürgesi ve esareti altındadır. Bu esaret ve işgal muhakkak kırılmalıdır. Bahçeli ketum tutumunu devam ettirirse parti içi ve dışından sert tepki görmek zorundadır. Gerekirse seçim öncesi ülkücüler meydanlar da Bahçeli’ye karşı ayaklanmalıdır” şeklinde açıkladı. (ANKA)

(HND/ORH)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.