Öne Çıkanlar gündem özeti bugünün gündemi gündem başlıkları Afrin Muhbir Hakkari çin pkk ysk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı

Nazlıaka'dan Kahraman’ın Mektubuna Yanıt: Hakkımı Helal Etmiyorum

Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın mektubuna, “Size hakkımı helal etmiyorum” yanıtını verdi.

Nazlıaka, TBMM Başkanı Kahraman’ın 26. Yasama Döneminin sonuna gelinmesi nedeniyle milletvekillerine gönderdiği mektuba yanıt verdi. Nazlıaka, Kahraman’a yolladığı mektupta şöyle dedi:

“26. yasama yılının ve görev sürenizin bitmesi neticesinde biz milletvekillerine ‘hakkınızı helal ediniz’ diyerek bir mektup göndermişsiniz. Ben, 24., 25. ve 26. dönemde Meclis'te görev yapmış bir parlamenter olarak size hakkımı helal etmiyorum. Mektubunuzda ‘Helalleşmek inancımızın ve örfümüzün bir gereğidir’ diye yazmışsınız ama unuttuğunuz bir başka geleneğimiz ve inancımız daha var: ‘emanete ihanet etmemek!’ Emanet aldığınız o koltuğu Cumhuriyetin kurucularına, Atatürk ilke ve devrimlerine borçlusunuz. Bu gerçeğe rağmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün adını anmadan yönettiğiniz oturumlar nedeniyle size hakkımı helal etmiyorum. Ülkemin tüm kadınları adına size hakkımı helal etmiyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.