Öne Çıkanlar seçim uyuşturucu galataport Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan çay lekesi nasıl geçer çay lekesi ingiltere çankaya belediyesi başkan yardımcısı çankaya belediyesi Ford Otosan CFOsu Gül Ertuğ çavuşoğlu

Numan Kurtulmuş: Askerin Güvenliği İçin Tedbirler Alınıyor

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Esenler Belediyesi'nin Süleymaniye Camii'nde düzenlediği şehitler için dua etkinliğine katıldı.


Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, cami çıkışında basın mensuplarının sorusuna yanıt verdi. Kurtulmuş, "Bizim oradaki varlığımız Başika kampıyla ilgili olan bir varlıktır. Biz oradaki varlığımızı askerimizin oradaki emniyetini her bakımdan teminat altına alabilecek bir güce sahibiz. Dolayısıyla oradaki Türk Silahlı Kuvvetleri'nin unsurlarını, Musul ulusal birliğini yetiştirmek üzere orada olan askerlerimizin güvenliğini koruyacak tedbirler alınıyor" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.